Jan Hänninen

Jan
Hänninen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV,
vastaava hoitaja

tel. +358 45 636 1662
Olen Jan, toimin kiinteistönvälittäjänä erityisesti Helsingin kantakaupungin alueella.
Asun Töölössä ja minut saattaakin usein tavata kävelemässä tai pyöräilemässä pääkaupunkimme katuja pitkin aina meren rantaan saakka. Historiaa huokuvat talot ja niiden seiniin kiinnitetyt metallilaatat kertovat tarinoita ja edustavat pysyvyyttä ja rauhoittavat mieltä tässä turbulentissa ajassamme. Sitä on kaunis Helsinkimme, eri aikakausien arkkitehtuurikaupunki joka erilaisuudellaan kiinnostaa ympäri maailmaa.

Parasta työssäni on ehdottomasti ihmisten kanssa toimiminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Ala on monipuolinen ja haastava – lainsäädäntö ja työvälineet muuttuvat – mikään päivä ei ole samanlainen.
 
Ihminen ei kuitenkaan muutu, siksi uskon että ammattimaisia kiinteistönvälittäjiä ja ihmisyyttä tarvitaan aina teknologian tukena, vaikka teknologia helpottaakin mm. virtuaaliesittelyjen ja etäneuvottelujen muodossa etenkin tässä ajassa. Parhaimmillani koen työssäni olevani kaupan loppumetreillä, kun tarvitaan neuvottelutaitoa ja kärsivällisyyttä kaupan loppuun saattamiseksi.
 
Urani kiinteistönvälityksessä alkoi aikanaan 2000 -luvun alussa suuren kansallisen kiinteistönvälitysketjun palveluksessa, tämän jälkeen kaupallisten opintojen jälkeen oman yrityksen parissa kymmenisen vuotta. Ulkomailla vietetyn ajan jälkeen myyntijohtajana Valor LKV:ssavastaavana hoitajana. Palvelen myös kiinteistöjen kaupassa, asuntojen vuokrauksessa, asunto-osakekaupoissa sekä laadin asiakkailleni asiakirjoja, esimerkiksi arviolausuntoja ja arviokirjoja erilaisiin tarkoituksiin.
 
Kiinnostuksenkohteitani ovat tennis, kalastus, ja matkailu. Sydäntäni lähellä etenkin Espanja, jossa olen asunut kolme vuotta. Jos Espanjan asunnot kiinnostavat, minulla on laaja kontaktipinta erityisesti Costa Blancan, Alicanten ja Torreviejan alueella.
 
Ota yhteyttä mikäli asuntoasiat ovat mielessä, jos haluat ostaa, myydä tai vuokrata asunnon – löydämme kyllä ratkaisut yhdessä. Ostotoimeksiannon tekemällä etsin juuri tietynlaisen toiveidesi asunnon puolestasi, kysy lisää.
 
Kielitaito: suomi, englanti, espanja, hieman ruotsia ja katalaania.


Service also in English.
Valor LKV Kiinteistönvälitys
Kalevankatu 12 (3. krs)
00100 Helsinki