MYYMÄSSÄ

Harkitsetko asunnon myyntiä?

Oman asunnon myynti tai osto on merkittävä taloudellinen päätös. Joskus asunnon myynti liittyy perheen kasvamiseen, tarvitaan lisää tilaa. Joskus tilaa on nykyisessä kodissa tarpeettoman paljon ja pienempi asunto soveltuisi paremmin. Vaihtamalla liian suuri asunto pienempään, on mahdollista saada rahaa muiden unelmien toteuttamiseen, vaikkapa loma-asuntoon tai pienemmän sijoitusasunnon hankkimiseen.

Usein myytävä asunto on se oma koti, tällöin myyntiin voi liittyä suuria tunteita ja usein myös luopumista. Joskus on aika luopua hyvin toimineesta kodista jotta voidaan siirtyä eteenpäin – hetken päästä nykyisestä asunnosta tulee jonkun toisen perheen koti. Näin elämä ja asuntokaupat liikkuvat eteenpäin ja vain muutos on pysyvää.

Kokenut kiinteistönvälittäjä kuuntelee kodin koko tarinan ja vie vakaasti kohti asetettuja tavoitteita. Jokaiselle kodille on olemassa ihmiset ja jokaiselle ihmiselle on olemassa jossain oma koti. Näin haluamme uskoa.

Kun asunnon vaihtaminen on tulossa ajankohtaiseksi, keskustele kiinteistönvälittäjän kanssa ja käytä hieman aikaa. Muista että kiinteistönvälitys tarkoittaa välittämistä monessa mielessä.

 

Haluatko ammattimaisen hinta-arvion asunnostasi?

Mikäli olet pohtimassa asunnon myyntiä ja harkitset ammattilaisen käyttämistä apunasi, voit kutsua meidät maksuttomalle arviokäynnille sinulle sopivana aikana, myös sähköinen neuvottelu etänä on hyvä tapa aloittaa keskustelu.

Saat maksuttoman hinta-arvion asuntosi nykyarvosta perusteluineen, tietoa toteutuneista realistisista kauppahinnoista alueellasi ja voit samalla kysyä tarkemmin asunnon myyntiin liittyvistä asioista. Arviokäynti ei sido eikä velvoita mihinkään, se antaa kuitenkin arvokasta tietoa päätöksenteon pohjaksi.

 

Mihin hinta-arvio perustuu?

Ammattimaisen kiinteistönvälittäjän laatima hinta-arvio perustuu todellisiin toteutuneisiin kauppahintoihin, asunnon ja mahdollisen taloyhtiön erityisiin ominaisuuksiin, vallitsevaan kysyntä- ja tarjontatilanteeseen, korkotasoon, tehtyihin ja edessä oleviin kunnostustarpeisiin. Kaiken taustalla on pitkä kokemus kiinteistönvälitysalalla toimimisesta ja lukuisat tehdyt asuntokaupat.

 

Mihin hinta-arviota tarvitaan?

Yleisin syy hinta-arvioon on luonnollisesti omistajan kiinnostus omaisuutensa nykyhetken arvosta, mitä saisin jos nyt myisin, tämän arvion perusteella voidaan tehdä päätöksiä halutaanko myydä, vai pidetäänkö. Toinen yleinen syy hinta-arvion tekemiseen on pankkeja ja rahoituslaitoksia varten tehtävät vakuusarviot. Vakuusarvioita varten tarvitaan kirjallinen arviolausunto tai laajempi arviokirja. Tässä ammattimainen kiinteistönvälittäjä osaa myös auttaa. Kirjallinen arviolausunto tai arviokirja on maksullinen ja sen hinta riippuu arvioitavan kohteen laajuudesta ja vaativuudesta. Kysy lisää kirjallisista arvioista välittäjiltämme.

Myyntipalkkiomme on alkaen 3,4% sisältäen arvonlisäveron velattomasta kauppahinnasta.

Valor LKV – Arvoa luomassa

VUOKRAAMASSA

Kauttamme löydätte vaivattomasti sopivan asunnon tai toimitilan. Meillä on jatkuvasti useita kohteita hiljaisessa markkinoinnissa. Meidän kauttamme löydät kodin itsellesi tai toimipaikan yrityksellesi. 

Valor LKV – Arvoa luomassa

VUOKRALLE ANTAMASSA

Jos olette vuokraamassa kohteitanne, tutustukaa vuokrauspalvelumme. Teemme kohteenne vuokrauksesta vaivatonta. Hallinnoimme myös vuokra-asuntoja ja toimistorakennuksia asiakkaidemme puolesta. Vuokrauspalkkiomme on 1,24 x kuukauden vuokra. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Valor LKV – Arvoa luomassa

OSTOTOIMEKSIANTO

Sopivaa kotia ei aina löydy helposti.  Autamme teitä löytämään sopivan kodin markkinoilta kontaktiemme kautta. Palkkiomme on 2,9% sisältäen arvonlisäveron huoneiston velattomasta hinnasta.

Valor LKV – Arvoa luomassa

ARVIOINTIPALVELUT

Mikäli olet pohtimassa asunnon myyntiä ja harkitset ammattilaisen käyttämistä apunasi, voit kutsua meidät maksuttomalle arviokäynnille sinulle sopivana aikana, myös sähköinen neuvottelu etänä on hyvä tapa aloittaa keskustelu.

Saat maksuttoman hinta-arvion asuntosi nykyarvosta perusteluineen, tietoa toteutuneista realisitisista kauppahinnoista alueellasi ja voit samalla kysyä tarkemmin asunnon myyntiin liittyvistä asioista. Arviokäynti ei sido eikä velvoita mihinkään, se antaa kuitenkin arvokasta tietoa päätöksenteon pohjaksi. Palkkiomme kirjallisesta arviosta on alkaen 500€ sisältäen arvonlisäveron..

Valor LKV – Arvoa luomassa

PALVELUHINNASTO

Välityspalvelu

Huoneistot alkaen 3,4 % velattomasta kauppahinnasta

Kiinteistöt alkaen 3,8 % toteutuvasta kauppahinnasta

Vuokrauspalvelu

Kuukauden vuokraa vastaava määrä x 1,24 + asiakirja- ja markkinointikulut

Asiakirjapalvelu

Kauppakirjan laatiminen 500 € + asiakirjakulut

Arviointipalvelu

Alkaen 500 € + asiakirjakulut 

Asiantuntijapalvelut

Alkaen 155 € /h

Kaikki hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron, ellei erikseen muuta ole mainittu.

Valor LKV – Arvoa luomassa

Yhteydenottolomake

Valor LKV Kiinteistönvälitys
Annankatu 25 (6.krs)
00100 Helsinki