Uudiskohteet

Tarjoamme uudiskohdetta etsivälle tärkeää kaupallista ja teknistä asiantuntemusta uuden asunnon hankintaan. Meillä on runsaasti kokemusta rakennusprojekteista, joissa asiakkaan tarpeet otetaan huomioon jo toteutuksen alkuvaiheessa. Oli sitten kiikarissasi asuinhuoneisto RS-kohteesta tai vapaan rakentamisen kohde, pidämme sinusta huolen. Teknologinen kehitys on viime vuosina tuonut suuren määrän uudenlaista automaatiota uudiskohteisiin, miksi et siis käyttäisi kokenutta kumppania tukena tärkeässä ostopäätöksessä?

Bulevardi 14

MYYNNISSÄ! 

Bulevardi 14 asunnot ovat jo rakenteilla ja RS-valmius on saavutettu.

Tule tutustumaan kauniiseen 1896 rakennettuun Waldemar Aspelinin suunnittelemaan taloon, johon rakennetaan teknisesti korkealuokkaisia vesikiertoisella lattialämmityksellä ja viilennyksellä varustettuja asuntoja.

Talo on harvinainen pala Helsingin historiaa. Sitä ei ole korotettu missään vaiheessa ja julkisivun koristelut ovat säilyneet muuttumattomina tähän päivään asti. Julkisivu kunnostetaan entiseen loistoonsa ja väritetään näyttäväksi kokonaisuudeksi yhteistyössä Helsingin Kaupunginmuseon kanssa. 

http://www.bulevardi14.fi              rakentajan sivut

Myynnissä olevat asunnot löydät täältä

 

Merilinnake

NYT VARATTAVISSA!

Merilinnakkeen asunnot Haukilahdessa ovat ennakkomarkkinoinnissa. Meren äärelle omalle tontille valmistuvaa kohdetta on tällä alueella odotettu jo pitkään. 

Huoneistot ovat pääosin  perheasuntoja, joissa asumista helpottaa uusimmat innovatiiviset ratkaisut ja pysäköintihalli.

Tarkemmat tiedot: 

http://www.merilinnake.fi

Fill out my online form.
Valor LKV Kiinteistönvälitys
Kalevankatu 12 (3. krs)
00100 Helsinki