Tarinamme​ - keitä olemme

Valor LKV:n tarina on alkanut uudiskohteiden ja uusien saneerattavien arvoasuntojen myynnistä yhteistyössä rakennuttajien kanssa. Uuden asunnon hankinnan yhteydessä esiin tuli usein nykyiseen asunnon liittyvät kysymykset, minkä arvoinen nykyinen asuntoni?

Uuden asunnon ostoa harkitessa halutaan usein tietää oman asunnon käypä markkina-arvo. Huomattiin että asiakkaille olisi nopein tapa saada palvelua, jos sama yhteyshenkilö tai työpari osaisi palvella sekä tulevan että nykyisen asunnon myyntiin liittyvistä asioista samassa tapaamisessa.

Tarpeen tultua ilmeiseksi, päätettiin laajentaa toimintaa uudisasuntojen myynnistä myös perinteiseen kiinteistönvälitykseen ja arvoasuntoihin. Koottiin ryhmä joka koostuu erilaisista osaajista, alan kaiken kokeneista konkareista, menestyneistä huippumyyjistä, analyyttisistä kaupallisista osaajista jotka pureutuvat talouteen, markkinointiin ja mainontaan. Syntyi Valor LKV.

Elämän usein suurimpien taloudellisten investointien hallinta ja koordinointi sujuu parhaiten kun matkassa mukana on luotettava kumppani joka luotsaa hallitusti kotiin. Tervetuloa palveltavaksi.

Valor LKV – Arvoa luomassa

Henkilöstö

Keitä me olemme -
Timo Romakkaniemi
 

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Maunu Idänpään-
Heikkilä
Asiantuntijapalvelut, KTM, LKV, IAT, TJ
Jan
Hänninen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, vastaava hoitaja

tel. +358 40 416 1850

Yhteydenottolomake

Valor LKV Kiinteistönvälitys
Annankatu 25 (6.krs)
00100 Helsinki