Timo Romakkaniemi

Kohdekuva img5456740201714337782
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
 
Mukava tutustua, nimeni on Timo. Toimin kiinteistönvälittäjänä PK-seudulla ja varsinkin kantakaupungin alueella, asun Katajanokalla.

Parasta työssäni on mahdollisuus tutustua joka päivä uusiin ihmisiin. Ihmisten kanssa toimiminen ja heidän unelmien täyttäminen onkin parasta työssäni. Ammattitaitoinen välittäjä omaa erinomaiset neuvottelutaidot, jotka korostuvat varsinkin ostotarjousvaiheessa. Tässä uskallan sanoa olevani parhaimmillani.

Minulla on vahva ammattitaito myynnistä yli 20 vuoden ajalta sekä erinomaiset näytöt tehokkuudesta. Tavoittelen aina parasta mahdollista hintaa, nopealla aikataululla, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lupaan asiakkailleni tehdä kaikkeni, päästäksemme parhaaseen lopputulokseen. Tästä osoituksena; suurin osa asiakkaistani on jo vuosien ajan tullut suositusten kautta.
 
Palvelen asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen sekä maa-alueiden kaupassa, erilaisissa kehityshankkeissa ja projekteissa, kuten kokonaiset kiinteistöt ja yhtiöt. Ala on monipuolinen ja haastava – lainsäädäntö ja työvälineet muuttuvat – mikään päivä ei ole samanlainen.
 
Ota yhteyttä, mikäli asuntoasiat ovat mielessä, niin hoidan asiat puolestanne kuntoon.
Valor LKV Kiinteistönvälitys
Annankatu 25 (6.krs)
00100 Helsinki